• Av konstnärer - för konstnärer

❤ Inspiration från vår Instagram

Vill du få mer tips och inspiration varje månad?

Prenumerera på vårat inspirationsbrev! 

Handla konstnärsmaterial hos Art of Veda

När du handlar konstnärsmaterial hos Art of Veda kan du vara säker på att du handlar till låga priser och hög kvalitet. Det är vårt mål att sprida skaparglädje till så många som möjligt och vi erbjuder därför konstnärsmaterial som passar både konstnärer och nybörjaren med en så billig prislapp som möjligt. Det viktigaste för oss är att du får leva ut din kreativitet och skapa - på ditt sätt. 

Vi värnar om miljön och jobbar för att erbjuda så miljövänligt konstnärsmaterial som möjligt. Vi försöker också minska på plasten som används när vi skickar paket till dig.

I vårt sortiment med konstnärsmaterial hittar ni allt ni behöver för att börja måla. På Art of Veda satsar vi på att hitta konstnärsprodukter med bäst kvalitet för en lång hållbarhet och professionell funktionalitet - till bästa möjliga pris. Vi vill att du som kund ska vara så nöjd som möjligt. Vi arbetar hela tiden med att förhandla ned priser och hålla dem så låga som det går för att du ska kunna handla mer av det konstnärsmaterial du vill från oss på Art of Veda. Vi prioriterar dig som kund och vill med vår service uppnå nöjda kunder och värdesätter all återkoppling på vårt sortiment och vår service.

Vi erbjuder ett en stor variation av konstnärsmaterial från varumärken som System 3, Amsterdam, Winsor & Newton, Cryla, Daler & Rowney, Motolow, Liquitex, Mabef och många fler. Vi är även den officiella leverantören och försäljaren av Källman Artists Color som är en temperafärg framtagen av Curt Källman, grundare till Vedic Art. Dessutom har vi våra helt egna varumärken SENSE by Veda och SKETCH by Veda. SENSE by Veda är ett sortiment med akrylfärg i många fantastiska nyanser och även en silikonolja att använda till acrylic pouring. SKETCH by Veda är ett sortiment med härliga skissblock.

Läs mer om Art of Veda eller om våra köpvillkor och frakt.

{{::gettext('Back to top')}}