• Av konstnärer - för konstnärer

Vill du få mer tips och inspiration varje månad?

Prenumerera på vårat inspirationsbrev! 

❤ Inspiration från vår Instagram

Att handla konstnärsmaterial hos Art of Veda

När du handlar konstnärsmaterial hos Art of Veda kan du vara säker på att du handlar till låga priser och hög kvalitet. Det är vårt mål att sprida skaparglädje till så många som möjligt och vi erbjuder därför målartillbehör och material som passar både konstnärer och nybörjaren med en så billig prislapp som möjligt. Det viktigaste för oss är att du får leva ut din kreativitet och skapa - på ditt sätt.

Vårt sortiment av konstnärsmaterial

I vårt sortiment hittar ni allt ni behöver för att börja måla. På Art of Veda satsar vi på att hitta konstnärsprodukter med bäst kvalitet för en lång hållbarhet och professionell funktionalitet - till bästa möjliga pris. Bland vårt konstnärsmaterial hittar ni allt ni behöver som komplement till våra färger. För de som vill arbeta med annat än penslar har vi ett brett utbud av palettknivar, spacklar, och svampar utmärkta för att skapa textur och känsla i dina målningar. Vi säljer även stafflier, paletter och glitter i alla slag av bästa kvalitet. Vi har flera olika målarmedier som du kan förändra färgens egenskaper och skapa härliga effekter med.

Vi erbjuder ett en stor variation av konstnärsmaterial från varumärken som System 3, Amsterdam, Winsor & Newton, Cryla, Daler & Rowney, Motolow, Liquitex, Mabef och många fler. Vi är även den officiella leverantören och försäljaren av Källman Artists Color som är en temperafärg framtagen av Curt Källman, grundare till Vedic Art. Dessutom har vi våra helt egna varumärken SENSE by Veda och SKETCH by Veda. SENSE by Veda är ett sortiment med akrylfärg i många fantastiska nyanser och även en silikonolja att använda till acrylic pouring. SKETCH by Veda är ett sortiment med härliga skissblock.

Miljö och kundrelationer

Vi värnar om miljön och jobbar för att erbjuda så miljövänligt konstnärsmaterial som möjligt. Vi försöker också minska på plasten som används när vi skickar paket till dig.

Vi vill att du som kund ska vara så nöjd som möjligt. Vi arbetar hela tiden med att förhandla ned priser och hålla dem så låga som det går för att du ska kunna handla mer av det konstnärsmaterial du vill från oss på Art of Veda. Vi prioriterar dig som kund och vill med vår service uppnå nöjda kunder och värdesätter all återkoppling på vårt sortiment och vår service. Läs mer om Art of Veda eller om våra allmäna villkor.