Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser

Ateljé Helheten

 
Jag började med kurser i Vedic arts konstskola 2001 och har sedan dess ägnat måleriet alltmer tid och sedan några år tillbaka ingår det i mitt yrkesverksamma liv. Det har blivit många fördjupningskurser för Curt Källman som är grundaren av Vedic art, Gudrun Nyström, Nina Jaccuzi, Susanna Ode'n, Gunnar Strand och Johannes Källman bland annat.
2006 blev jag klar med min Vedic art lärarutbildning, som jag gick för Gudrun Nyström och Curt Källman, och har hållit kurser sedan dess.
Mitt måleri kommer från att vara mig själv - helt och fullt, här och nu - med duken, färgerna, strukturen... i närvaron som är utan tid och rum och i kontakt med de många världarna som finns i vårt inre och yttre. Livet självt inspirerar mig, konsten och livet är ett. Vedic art handlar om att måla "Med fötterna på jorden och penslarna i himlen" sa Curt Källman och det är också min intention med konsten.

Konstnärsmaterial till saluHos mig kan du handla akrylfärgerna SENSE by Veda och Amsterdam samt  Källmans konstnärsfärg. Jag säljer även verktyg, penslar och duk. 

  Ägare: Annica Andersson
  Webb: www.helheten.se
  E-post: info@helheten.se
  Adress: Klosterskolan, Avesta
  Telefon: 073-976 73 65

Kursdatum: Se längst ned på denna sida