Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser

Yvonne Blicker

 

Jag heter Yvonne Blicker och bor utanför Borås. Sedan jag var liten har jag varit intresserad av hur människor påverkas av sin omgivning och hur de på olika kreativa sätt kan ge uttryck för det. Utifrån mina intressen har jag utbildat mig till Vedic Art lärare, massör, hypnoterapeut och drömterapeut vilket gör att allt nu vävts ihop till en helhet. Jag har även kurser i meditation. Allt detta ligger mig varmt om hjärtat.

År 2006 gick jag en grundkurs i Vedic Art och kom i kontakt med Nina Jaccuci från Stockholm. Hon fick mig att upptäcka att desto mer jag målar desto mer upplever jag nya sidor hos mig själv, jag blir ett med målningen när jag ser en målning växa fram.  För mig skapar det en närvaro och balans i livet.  Efter att ha målat i flera år utbildade jag mig år 2016 till Vedic Art lärare hos Nina Jaccuci. På Öland 2017 gick jag fortsättningskurs(hos Johannes Källman) för lärare och kommer nu även ha fortsättningskurser i Vedic Art.

Nu håller jag Vedic Art kurser för att andra ska kunna uttrycka sin kreativitet. Det är fantastiskt kul och givande på alla plan.  Kursen riktar sig till alla och inga förkunskaper behövs. Alla kan skapa utifrån sina förutsättningar. Mina kurser är runt Boråstrakten, men jag åker gärna till er och har Vedic Art kurser vid intresse. Inget är omöjligt och avstånd är inget problem.

Är ni intresserade av mina målningar så kan ni se/njuta/köpa min konst så titta gärna in i mitt galleri där jag löpande kommer att lägga ut mina målningar.

Konstnärsmaterial till salu: Hos mig kan du handla Amsterdam Konstnärsfärg.  Jag säljer också duk, verktyg och kan ta hem produkter efter kundens behov.

Hör av er vid intresse!

Välkomna till Yvonne Blicker!

Webb: www.yvonnesfriskvard.comFacebook
E-post: yn64@telia.com
Adress:  
Telefon:  0736-328790