Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 
 

Maria Aum Vildvåg

 
 

Jag är en Värmlandstös som lever i Borås sedan 2001 och det var också här som jag 2006 hittade Vedic Art. Hade länge sökt ett uttrycksätt, för jag kände att nånting ville ut men jag hade inte hittat rätt, förrän då.

Nu leker jag med färgerna då och då och har haft några utställningar genom åren. Jag älskar struktur och liv i bilden så jag använder ofta, sand, tejp, spackel och glitter för att få kontraster och liv i målningarna. Gillar också lager på lagerkänslan och hela den processen.
Det bästa med vedic art och meditationsmåling är att man aldrig vet hur det ska bli innan man börjar. Det är det inre som styr och det är häftigt att släppa kontrollen och bara följa med..... Jag brukar beskriva det som att "vila i tomheten".

Våren 2013 reste jag till Indien på målar och inspirationsresa med Nina Jacucci och ett gäng goa tjejer. Helt underbart. I sommar bär det av två veckor till Öland för fördjupning i principerna och för att kunna ge sig själv chansen att gå in i måleriet och expansionen.

 

Välkomna till Maria Aum Vildvåg!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig:
Webb: Facebook
E-post: mariaaumvildvag1@gmail.com
Adress:  
Telefon: 0734-064430