Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 
 

Gaila Art

 
  Gaila målar, undervisar, skriver poesi och böcker. Hon började måla 2008 då hon kom i kontakt med Vedic Art. Efter det förändrades hennes liv och tog en helt ny riktning.

"När jag målar står tiden stilla och jag befinner mig i total harmoni eller vild och hänförd passion. Det är sällan jag tänker ut vad jag vill måla utan ger mig bara hän i glädjen över färgen och skapandet.Andra konstformer i mitt liv, utöver måleriet, är poesi och filosofiska funderingar uttryckt i scenkonst, performance, dansföreställningar och bildspel."
."

Hon undervisar i bl.a. Lysekil, Stockholm, Göteborg och på Öland. Målar och skriver överallt hon befinner sig när hon är på resande fot. Under 2012 har hon utbildat och målat tillsammans med erkända konstnärer på Nya Zeeland, Thailand och på Bali. Hon har drivit ett konst- och dansprojekt i samarbete med några av Kungliga Svenska Balettskolans elever och Gullmarsgymnasiets estetlinje, Campus Väst. Att undervisa och inspirera andra är för henne lika viktigt som att måla själv.
 

Välkomna till Gaila!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig: 
Webb: www.gaila.se
www.svenskakonstnarer.se/galleri/gaila
Facebook
E-post: gaila2@me.com
Adress:  
Telefon: