Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 
 

Ylva Berglund

 
 

För några år sedan besökte jag en Vedic Art-utställning i Örnsköldsvik som berörde mig på ett speciellt sätt. Färgerna talade, det var sådan energi i dem och det föddes då en stark längtan i mig att själv få börja skapa mina egna bilder. Konsten är verkligen tystnadens språk.....

När jag kom i kontakt med Vedic Art kände jag att jag hittat hem, jag började resa på duken och i mitt inre - en personlig utveckling som går hand i hand med mitt skapande. Målarkurserna har gett mig nya vänner och vi är nio kvinnor som hyr en lägenhet mitt inne i centrala Ö-vik, där vi har våra ateljéplatser - Ateljé Vedic. 2012 startade jag även Skaparstugan där jag håller målarkurser regelbundet.

Med linjen och formen som uttryck skapar jag även änglar i ståltråd, ingen blir den andra lik. Att en enkel ängel kan säga mer än tusen ord fick jag uppleva i sorgens stund. Jag fick upptäcka hur änglarna kan trösta människor och även glädja! För övrigt har jag ett roligt och kreativt jobb som grundskollärare i Ö-vik. Min största inspiration och energi får jag vid, på och i havet - därför trivs jag allra bäst i Höga Kusten där jag bor.

 

Välkomna till Skaparstugan!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig:
Webb: SkaparstuganFacebook
E-post: info@skaparstuganhogakusten.se
Adress: Arnäsvall, Västernorrland
Telefon: 070-2980074