Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 

Yvonne Svensson

Välkomna till min värld…..

Jag  har ca 22 års utbildning i Vedic Art för Curt Källman som även utbildat mig till lärare i detta måleri. Vidareutbildning på Edsvikens konstskola. Akvarell för Lars Holm i Uppsala och Anders Wallin, Sthlm. 

Som lärare är min ambition att väcka upp och utveckla den kreativa skaparkraft som finns inom alla, samt att få människor att växa med konsten. Som konstnär vill jag se och uppleva den bild som kommer när jag målar, att få se andra världar och göra tidsresor genom att betrakta de bilder  som växer fram med hjälp av svampar, penslar och färger.

Jag arbetar mestadels med akryl, men gillar även att måla med akvarell och olja. Jag har gått på ett par workshops i zenkalligrafi. Ett fantastiskt sätt att med tusch, penslar och xuanpapper, skapa sina inre bilder.

Jag har ställt ut ett antal gånger, både stora och små utställningar. Mina viktigaste utställningar har varit på Gummesson, Strandvägen, Hagman, Puckeln, Flygfyren med 52 verk inne i  hela butiken, Riddaren, Gamla Stan. Öland, Konstnatten, Brodway NY. Lions Vårsalong, Rimbo samt Wallinska Galleriet, Norrtälje. Jag finns på Hotell Roslagen och Chapel de Rosario i Vence och Jag har tavlor i Tyskland, Kroatien  och Finland.

Så varmt välkomna till min värld!

Välkomna till Galleri Kaxig!

Webb: www.gallerikaxig.se
E-post: Gallerikaxig@telia.comgallerikaxig@icloud.com
Adress:  
Telefon: 0733221367