Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 
 

Nelly Strömberg

 
 

I 18 år har Nelly Strömberg satsat på måleriet. Egentligen så har en odefinierad längtan alltid funnits där. En konstnärssjäl som har försökt hitta hem via en rad olika yrken; vården, reklam, coach, egenföretagare och mor till 3 barn. Ändå fanns vägen tydligt anvisad bland annat genom Nellys mor som såg begåvningen. Konstskola och kurser var roande, men inget ledde till frihet för ett längtande hjärta. Först när Nelly kom i kontakt med Vedic Art uppstod något, en äkta kontakt mellan måleriet och en sökande konstnärssjäl.

Vedic Art har gett Nelly möjligheter att växa inte bara som konstnär, utan också till en lyckligare människa. Lyckan är att känna sig levande både i glada stunder som i svåra. Att få starta skapandet från den totala tystnaden, som blev till en längtan, som blev till en linje, som blir till färg för att uppnå balans i tillvaron – den utmaningen är Nelly villig att ta varje dag resten av sitt liv.

Lyckan är att få inspirera andra att börja måla, se det kreativa komma naturligt,  till någon som kanske har glömt hur det var. Att se den personen, utan att ha några idéer, släppa och låta färgen styra.  Där kan allt uppstå.  

 

Välkomna till Ateljé Ciresia!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig:
Webb: www.vedicartacademy.seFacebook
E-post: nellyciresia@gmail.com
Adress: Niflungavägen 7, 182 66 Djursholm
Telefon: 0701-821221