Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 

Elisabeth Norén

Jag har under mitt liv skapat på olika sätt i olika material och för olika behov, och som barn blev mitt uttryckssätt tävlingsgymnastik och musik. Jag kommer ihåg både gitarrlektionerna med klassiska och spanskinfluerade drag som igår, och även känslan av att göra en flickflack på bom eller en handvolt på golvet.

Att utmana gränser, rörelseglädje och nyfikenheten har alltid gett mig inspiration och energi.

Färger blev senare också en viktig del och jag öste kritor, färger och rörelseglädje över mina barn när de var små. Ibland åkte vi till Långsunda Gård på Värmdö utanför Stockholm och målade för bildkonstnären Eva Romare - vid stranden, i skogen eller på gräsmattan. Nu kommer inspiration från människor, musik och alla resor i olika kulturer såsom Indien, Afrika och Sydamerika.

Under åren har jag medverkat i olika kurser och utbildningar inom kreativa områden och har många års erfarenheter som pedagog och lärare i olika former för vuxna, barn samt på arbetsplatser. Skapandet har följt mig i målandet parallellt med mitt yrkesliv som sjuksköterska och samtalsterapeut.

Jag har arbetat med människor i många år och arbetar sedan 15 år som samtalsterapeut, handledare och samtalsledare inom psykosyntes, KBT, ACT och Mindfullness m.m. i mitt företag Livsstil och Hälsa AB, Gamla Stan i Stockholm; WWW.LIVSSTIL.INFO.

Välkomna till Elisabeth Norén!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig:
Webb: www.elisabethnoren.se
E-post: ELISABETH.LINDELL.NOREN@GMAIL.COM
Adress:  
Telefon: +46 708 39 27 32