Konstnärer
Galleri
Utställningar
Konstkurser
 
 

Anne-Li Wretling

 
 

Jag kom av en slump…eller var det förutbestämt…i kontakt med VedicArt året 2009. Innan dess hade jag aldrig haft en tanke på att måla, varför skulle jag göra det, jag som slutade rita och måla innan tonåren för att jag tyckte att jag inte kunde. Alla tecknade så fint, men jag lyckades aldrig få till de där vackra prinsessorna eller fina hästarna som alla ritade. Istället lade jag stor tid på musiken och mitt eget musicerande, för där var jag bra. Men en konstnär är alltid en konstnär…..och jag kunde inte hålla mig ifrån färgerna till slut.

 

VedicArt har varit en enorm dörröppnare för mig. Vedic Art har gett mig modet att måla, modet att misslyckas och det har öppnat en kreativ kanal som aldrig mer kan stängas av. Jag leker fram alla mina målningar, jag provar olika material, använder allt jag kan hitta…en gång fick en snigel vara med..men det gick sådär. Jag målar oftast i akryl och tempera men lägger gärna till allt möjligt i mina tavlor, och när jag börjar på en tavla vet jag aldrig vad den ska bli. Jag sätter tilliten till att det ordnar sig och istället följer jag mitt hjärta och gör det som känns bra och framförallt roligt. För att måla är för mig glädje och har inget med prestation att göra.

Jag har också utbildat mig till VedicArt lärare och kommer inom kort att börja hålla egna kurser där jag hoppas kunna inspirera andra som inte tror sig kunna måla, att våga och se att även de kan skapa helt fantastiska konstverk. Jag är egen företagare och arbetar som konsult inom HR-området och även som coach.

Välkomna till Anne-Li Wretling!

För att njuta av eller inhandla min konst, kontakta mig: 
Webb: Facebook
E-post: anneli.wretling@live.se
Adress:  
Telefon: 076-0391234